Massage

Att vårda sin kropp är att vårda själen! Ge dig själv en stund med avkoppling, vård och omsorg. Låt dig omslutas av värmande bad, härligt doftande aromamassage, alg- och lerinpackningar. Vi skräddarsyr den behandling som passar dig.

Afrikansk massage


Njut av en djupgående och avslappnande massage som ökar blodcirkulationen, lösgör slaggprodukter, förstärker immunförsvaret och mjukar upp spända muskler.. 


Halvkropp : Rygg, axlar, huvud och nackmassage. 

Helkropp : Rygg, axlar, nacke, fötter, ben, armar, huvud och ansiktsmassage.

Tid/pris


30 min/480 kr 

60 min/800 kr

Klassisk friskvårds massage


Unna dig en klassisk friskvårds massage med behagliga kraftfulla och djupgående rörelser som mjukar upp dina spända muskler på ett avslappnade sätt och ökar din blodcirkulation. Passar utmärkt för dig som är idrottare. 


Halvkropp : Rygg, axlar, armar och nackmassage. 

Helkropp: Rygg, axlar, nacke, fötter, ben, armar, huvud och ansiktsmassage.

Tid/pris


30 min/480 kr 

60 min/800 kr

Aroma spa massage


Njut av en berikande spamassage med sköna mjuka och långsamma rörelser med ljuvliga doftade armaoljor. Massagen kan självklart anpassas efter dina behov och önskemål. Passar utmärkt för gravida. 


Halvkropp : Rygg, axlar, huvud och nackmassage. 


Helkropp : Rygg, axlar, nacke, fötter, ben, armar, huvud och ansiktsmassage.


Tid/pris


30 min/480 kr 

60 min/800 kr

Koppningsmassage


Förunna dig av en härlig koppningsmassage som utförs med hjälp av mjuka gummikoppor där cirkulationen i vävnaderna ökar. Bindväven blir mer elastisk och musklerna slappnar av samtidigt som immunförsvaret förstärks. Huden blir slikesslät och smidig och är effektiv mot smärta, spänningar och mot celluliter. 


Halvkropp :Rygg, axlar, huvud och nackmassage. 

Helkropp : Rygg, axlar, nacke, fötter, ben, armar, huvud och ansiktsmassage

Tid/pris


30 min/480 kr 

60 min/800 kr

Fot & benmassage

Njut av en skön, avslappnande och energigivande fotmassage för trötta fötter som ökar blodcirkulationen i benen.

Tid/pris


30 min/480 kr 

Massage för gravida

Som blivande mamma kan man lätt få stela axlar, värk i ryggslutet och bli väldigt trött i ryggen. Då är det skönt att kunna unna sig en avkopplande spamassage, som är perfekt för gravida, eftersom spamassagen är väldigt lugnande med mjuka och långa rörelser. 


Vi har en specialanpassad massagebänk med en avlastande "grop" för din gravidmage så att du kan få maximal njutning. Behandlingen lämpar sig bäst från graviditetsvecka 14.

Tid/pris


60 min/800 kr

30 min 480kr

Hot stone massage

En rogivande och skön behandling som utförs med aromaoljor och varma lavastenar. Massagen ökar blodcirkulationen och är mycket djupgående. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Tid/pris


60 min/800 k

30 min 480kr

Hot chocolate massage

Unna dig en ljuvlig Hot Chocolate Massage och njut av den varma och stimulerande behandlingen som är helt oförglömlig! Chokladoljan är gjord på choklad och mandelolja. Som avslutningsvis bjuder vi självklart på en liten chokladbit till ditt inre välbefinnande.

Tid/pris


60 min/800 kr

30 mon 480kr

Kaffemassage

En massage som väcker alla dina sinnen! Kaffeinet stimulerar din kropp, gör den mjuk samt ger lyster till din hud. Rensar ut slaggprodukter och är bra mot celluliter.

Tid/pris


60 min/800 kr

30min 480kr